40dB

Dag 9

Elke alpha avond komen we bij elkaar in één van de kerken in Papendrecht. We zijn dankbaar voor alle kerken die afgelopen jaren hun ruimtes beschikbaar hebben gesteld voor de alpha. Ook zijn we dankbaar dat we al jaren in Someren een fijne en mooie plek hebben waar met het alpha weekend even “thuis” mogen komen.

 

Wilt u/wil je vandaag bidden en danken dat er altijd plekken zijn geweest waar we als Alpha samen konden komen en elkaar konden ontmoeten.

Psalm 84: 2+3+11 Hoe lieflijk is uw woning, HEER van de hemelse machten. Van verlangen smacht mijn ziel naar de voorhoven van de HEER. Mijn hart en mijn lijf roepen om de levende God. Beter één dag in uw voorhoven dan duizend dagen daarbuiten, beter op de drempel van Gods huis dan wonen in de tenten der goddelozen.Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0[pvcp_1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *