40dB

Dag 21

Voor jongeren is het super belangrijk dat ze ergens bij horen, dat ze verbonden zijn met anderen jongeren en dat ze een plek hebben waar ze zichzelf kunnen zijn. De mensen met wie je omgaat vormen je en  kunnen voor een groot deel bepalen welke keuzes je maakt en hoe je in het leven staat. Vandaag willen we bidden dat jongeren zich onderling verbonden mogen voelen. Dat ze weten dat ze niet alleen zijn in hun zoektocht naar God. We bidden dat jongeren een plek en gemeenschap mogen hebben waarin ze andere jongeren mogen ontmoeten en waarin ze de ruimte ervaren om te zoeken, vragen te stellen, plezier kunnen maken en elkaar op kunnen bouwen. 

 

Wilt u/wil je vandaag bidden dat jongeren zich onderling verbonden mogen voelen met elkaar?

 

Efeze 4:16 Aan hem ontleent het hele lichaam zijn samenhang en onderling verband. Het groeit door de juiste werkzaamheid van ieder lichaamsdeel en het bouwt zichzelf op door de liefde.Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0[pvcp_1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *