40dB

Dag 33

Sommige deelnemers zijn net begonnen bij de alpha en andere komen er al jaren. Het is mooi om te zien dat door de jaren heen vriendschappen ontstaan en dat er veiligheid en ruimte is om onderling dingen te delen. Soms duurt het jaren om je ergens veilig genoeg te voelen om te delen wat er in je omgaat of waar je mee zit. We hopen dat de alpha een plek is waar iedereen zich veilig en thuis voelt om zichzelf te kunnen te zijn en om te kunnen delen van wat er in hen om gaat. 


Wilt u/wil je vandaag bidden dat ook zij die al meerdere seizoenen bij de alpha komen zich thuis en veilig mogen voelen?


1 Petrus 3:10-11 Moge de Heer van de vrede zelf u altijd en op elke wijze vrede geven. De Heer zij met u allen.

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 193

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *