40dB

Dag 32

Op papier klinkt het misschien wat suf om op je vrije zaterdagavond in een koude kerk te gaan zitten om met andere mensen te praten over het geloof. Maar in de praktijk van afgelopen jaren blijkt dat het tegendeel waar is.. Sommige groepjes zijn al jaren bij elkaar en andere groepjes beginnen net. Elk seizoen weer start een groepsproces waarin je elkaar leert kennen, je met elkaar in gesprek gaat en waarin je met elkaar optrekt. We hopen en bidden dat het in elk groepje veilig mag zijn om te delen en dat er goede gesprekken mogen zijn met elkaar. We hopen dat er een klik mag zijn tussen de deelnemers en de leiding wat een plek creëert om met elkaar mee te leven, te zoeken,  te vinden en het gezellig en goed te mogen hebben.

 

Wilt u/wil je vandaag bidden dat er goede gesprekken mogen zijn en dat er een klik mag zijn tussen de leiding/deelnemers


1 Thessalonicenzen 5:21 Onderzoek alle dingen, en kijk of iets goed of slecht is. Ga dan verder met het goede, en houd je niet bezig met het slechte. (Bijbel in gewone Taal)

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 257

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *