40dB

Dag 31

Hoe mooi is het als jonge mensen God vinden  en besluiten om met hem verder te gaan in hun leven? Het is super bijzonder dat we bij de alpha getuigen mogen zijn van mensen die elke keer opnieuw besluiten om God te volgen en Hem in hun leven te betrekken.  Of we nu deelnemer, leiding, spreker, kookploeg of vriend van de alpha zijn.. Elke dag weer mogen we de keuze maken of we God willen betrekken in het leven. En ik geloof dat als we Hem in ons leven betrekken en als we Hem om zijn liefde vragen dan zijn we zoals het hieronder in deze tekst zo mooi staat als een boom die geplant is aan het water. En doordat we geplant zijn bij het water mogen we vrucht dragen. 


Wilt u/wil je vandaag bidden dat we als alpha bij het water mogen staan en dat we vrucht mogen dragen?


Jeremia 17:7-8 Gezegend wie op de HEER vertrouwt, wiens toeverlaat de HEER is. Hij is als een boom geplant aan water, zijn wortels reiken tot in de rivier. Hij merkt de komst van de hitte niet op, zijn bladeren blijven altijd groen. Tijden van droogte deren hem niet, steeds weer draagt hij vrucht.

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 373

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *