40dB

Dag 30

Onhoorbare sprekers, slecht leesbare websites, onafgestemde muziek, video’s die halverwege stoppen (als ze al vertoond kunnen worden) en al die mooie powerpoints.. Wat zouden we zijn zonder onze technische mensen, die alles wat we maken/spreken/tonen een beetje beter maken. 


Wilt u/wil je vandaag bidden, eigenlijk mee danken voor mensen op de goede plek, die ervoor zorgen dat we technisch alpha kunnen draaien. Mensen van het licht, mensen van het geluid, mensen van de beamer, mensen van de website, we zijn dankbaar voor ze.


1 Petrus 4: 10 Stel uw gaven, zoals ieder die gekregen heeft, in elkaars dienst. Zo toont u zich goede beheerders van de vele soorten genadegaven van God.Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0[pvcp_1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *