40dB

Dag 29

Hoe mooi is het om te zien dat jongeren leiding worden, of op een andere plek of manier actief en betrokken raken. Op wat voor manier dan ook. Of dat nou binnen de alpha of daarbuiten is. We proberen ze allerlei dingen mee te geven, zodat er uit te delen valt. En hoe kan je nou het best uitdelen dan als je zelf enthousiast bent geraakt van wat je aan het ontvangen bent en daar in mee wil gaan doen.

Wilt u/wil je vandaag bidden dat jongeren een plek vinden waar ze zich kunnen inzetten voor de ander, op wat voor manier dan ook.


Jeremia 1:6 Ik zei: β€˜Och Heer, ik kan het woord niet voeren, ik ben veel te jong.’ 7 Maar de Heer antwoordde mij: β€˜Zeg niet: Ik ben veel te jong. Maar ga naar wie ik je stuur en zeg hun wat ik je opdraag. 8 Wees niet bang, want ik ben bij je om je te beschermen. Dat beloof ik je.’

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 498

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *