40dB

Dag 35

Jongeren zijn de toekomst! Hoe mooi is dat? Laten we er met elkaar naar streven dat jongeren een veilig plek hebben om te groeien, te ontdekken en fouten te maken. Laten we met elkaar jongeren serieus nemen en luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Want als we dat niet doen zullen ze op een gegeven moment zwijgen. Laten we ze de ruimte geven om dingen op te pakken en wellicht anders te doen dan dat we gewend zijn. Laten we ze het vertrouwen geven want jongeren zijn de toekomst en ze verdienen het om serieus genomen te worden. En tuurlijk zijn deze dingen vaak ingewikkeld maar laten we dan vandaag bidden voor wijsheid, liefde, geduld en eenheid dat de oudere generatie een voorbeeld mogen zijn voor jongeren en dat de jongeren een voorbeeld mogen zijn voor de oudere. En dat we samen op mogen trekken en van elkaar kunnen leren.

 

Wilt u/wil je vandaag bidden dat jongeren een plek mogen hebben waar ze kunnen groeien en ontwikkelen en waar ze zich serieus genomen mogen voelen. Dat ze een voorbeeld mogen zijn voor vele. 


1 Timotheüs 4:12 “Laat niemand u minachten vanwege uw jeugdige leeftijd, maar wees een voorbeeld voor de gelovigen in woord, in wandel, in liefde, in geest, in geloof en in reinheid.”

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *