40dB

Dag 36

Onderstaand is zo’n mooie tekst. De vrouw voelt zich gekend, ook al komt Jezus nou niet direct “aardig” over. Hij legt z’n vinger op de zere plek en peurt er een beetje rond. Maar als het verder gaat roept ze het halve dorp bij elkaar om te luisteren naar deze bijzondere man. Hij heeft iets in haar veranderd, haar iets gegeven dat waar is en nu moet heel de wereld dit weten.


Wilt u/wil je vandaag bidden dat God iets in ons verandert en dat dat zo de moeite waard is dat we het willen delen.


Johannes 4: 13 ‘Iedereen die dit water drinkt zal weer dorst krijgen,’ zei Jezus, 14 ‘maar wie het water drinkt dat ik hem geef, zal nooit meer dorst krijgen. Het water dat ik geef, zal in hem een bron worden waaruit water opwelt dat eeuwig leven geeft.’ 15 ‘Geef mij dat water, heer,’ zei de vrouw, ‘dan zal ik geen dorst meer hebben en hoef ik ook niet meer hierheen te komen om water te putten.’ 16 Toen zei Jezus tegen haar: ‘Ga uw man eens roepen en kom dan weer terug.’ 17‘Ik heb geen man,’ zei de vrouw. ‘U hebt gelijk als u zegt dat u geen man hebt,’ zei Jezus, 18‘u hebt vijf mannen gehad, en degene die u nu hebt is uw man niet. Wat u zegt is waar.’ 19 Daarop zei de vrouw: ‘Nu begrijp ik, heer, dat u een profeet bent! Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0[pvcp_1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *