40dB

Dag 4

Via de alpha zijn  al honderden jongeren in Papendrecht en omgeving op zoek gegaan naar wie God is. Ieder seizoen weer hopen we dat er nieuwe jongeren komen om aan die zoektocht te beginnen omdat we geloven en ervaren dat die zoektocht het verschil kan maken in de levens van jongeren.

Wilt u/wil je vandaag bidden voor dat er in het aankomende seizoen weer nieuwe deelnemers aan de alpha mogen beginnen.

Marcus 5:53-56  Ze gingen aan land bij het gebied Gennesaret. Zodra ze uit de boot kwamen, werd Jezus door de mensen herkend. Overal waar Jezus was, kwamen de mensen uit de omgeving snel naar hem toe. Ze brachten de zieke mensen naar hem toe op draagbedden. In elke stad en in elk dorp waar Jezus kwam, werden de zieken op straat neergelegd. De mensen vroegen aan Jezus: ‘Mogen deze mensen alstublieft de rand van uw jas aanraken?’ Want iedereen die hem aanraakte, werd beter.Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0[pvcp_1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *