40dB

Dag 5

Op het alpha weekend proberen we altijd thema’s te kiezen die uitnodigen tot persoonlijk gesprek, openheid en gebed. Die opbouwen en iets mee willen geven. Eén van de teksten die standaard wordt gebruikt bij de start alpha tijdens het weekend is onderstaande.


Wilt u/wil je vandaag bidden dat de jongeren zich open durven te stellen en God hun vragen durven stellen.


Mattheüs 7:7-11  ‘Vraag en u zult krijgen; zoek en u zult vinden; klop en er zal voor u worden opengedaan. 8Ja, ieder die vraagt, zal krijgen, en wie zoekt, zal vinden, en voor wie aanklopt, zal worden opengedaan. 9 Is er onder u iemand die zijn kind een steen geeft als het om brood vraagt? 10 Of een slang als het om vis vraagt? 11 Ondanks uw slechtheid weet u aan uw kinderen dus goede dingen te geven. Hoeveel temeer zal dan uw Vader in de hemel goede dingen geven aan wie hem erom vragen!

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 505

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *