40dB

Dag 6

Op elke alpha avond en in het alphaweekend zijn er verschillende sprekers voor de start en de vervolg alpha. We zijn dankbaar voor al de mensen die iets persoonlijks willen delen over geloven, zoeken, het leven en God. Het is mooi om te zien hoe door de sprekers en thema’s heen jongeren geïnspireerd en geprikkeld mogen worden.


Wilt u/wil je vandaag bidden dat er voor aankomend seizoen voldoende sprekers mogen zijn en dat zij geïnspireerd mogen zijn om iets te delen bij de alpha

 

2 Timotheüs 4:2 verkondig de boodschap, dring aan, of het nu gelegen komt of niet, weerleg, berisp, moedig aan, wees altijd geduldig en blijf de mensen onderrichten. 3 Want er komt een tijd dat de mensen niet langer willen luisteren naar de gezonde leer, maar hun eigen begeerten volgen en een aantal leraren om zich heen verzamelen die zeggen wat ze graag horen. 

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 497

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *