40dB

Dag 13

Op het alphaweekend zijn er verschillende bijeenkomsten waarin we onder begeleiding van de alpha band met elkaar zingen en God aanbidden. Het is mooi om te zien hoe de mensen van de band tijd apart zetten om met elkaar te oefenen en op het weekend ons te begeleiden. Vandaag willen we bidden dat de alphaband in het proces richting het weekend en op het weekend ge├»nspireerd mag worden,  dat ze vanuit hun hart muziek mogen maken en dat ze verbonden mogen zijn met elkaar, God en de gehele alpha. 

Wilt u/wil je vandaag bidden voor de band van de alpha dat ze gemotiveerd, ge├»nspireerd mogen zijn en dat ze mogen genieten van het maken van muziek en het leiden van de aanbidding. 

Psalm 95:6 Ga binnen, laten wij buigen in aanbidding, knielen voor de HEER, onze maker.

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0


[pvcp_1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *