40dB

Dag 14

Een plek waar je kan praten en al je gekke/stomme/”schaamtelijke” vragen mag en kan stellen zonder bang te zijn dat iemand je daarom uitlacht of veroordeelt. Zo’n plek willen we zijn. Daar is groei mogelijk, alle kanten op. En waar je je kan scherpen aan de gedachten/ervaringen van anderen om zo te leren.

 

Wilt u/wil je vandaag bidden dat we als kerken en alpha een plek mogen zijn waar persoonlijke/geestelijke groei mogelijk is


Lukas 17:5  ‘Geef ons meer geloof,’ zeiden de apostelen tegen de Heer. 6 ‘Al hadden jullie een geloof als een mosterdzaadje,’ antwoordde hij, ‘als je tegen een moerbeiboom zou zeggen: Maak je met wortel en al los en plant jezelf in zee, dan zou hij doen wat je zei.

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 516

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *