40dB

Dag 15

Elk seizoen gaan we met elkaar op alpha weekend. Het weekend is altijd een mooi moment om tijd en ruimte apart te zetten voor God, voor elkaar en voor het ontmoeten van jezelf. Het leven is druk en hectisch en soms kan het zomaar zijn dat we maar door rennen. We hopen dat het alpha weekend een plek van rust mag zijn waarin we met elkaar op zoek gaan naar God. Op het weekend zijn we met veel verschillende mensen en de een is misschien op zoek naar rust, naar hoop, naar geloof of naar antwoorden en de ander misschien vooral op zoek naar gezelligheid. We hopen en bidden dat het alpha weekend een betekenisvol en veranderd weekend mag zijn voor iedereen die mee is. 

 

Wilt u/wil je vandaag bidden voor een betekenisvol en veranderend alpha weekend


1 Tes 2:13 Wij danken God dan ook zonder ophouden. Want de boodschap die u van ons te horen kreeg, hebt u aanvaard in de overtuiging dat het hier niet ging om een boodschap van mensen maar om het woord van God. Dat het dit inderdaad is, bewijst wel de uitwerking die het heeft op u, die gelooft. 

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 505

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *