40dB

Dag 17

Er zijn verschillende onderdelen en groepjes en rollen binnen de alpha. Dat maakt het makkelijk om alleen naar je eigen ding/groepje te kijken en het “doel” daarvan en soms is dat ook genoeg of alles wat er op dat moment in zit. Mooi is het als we niet uit het oog verliezen dat juist al die dingen/groepjes/rollen bij elkaar opgeteld één alpha mogen zijn en dit alles bijdraagt aan 1 groter doel; God dichterbij in al onze levens en liefde voor de ander.

Wilt u/wil je vandaag bidden dat we ervaren dat we in Jezus één zijn. Niet meer of minder dan elkaar, maar elkaar helpend en dienend.

1 Korintiërs 12:26 Als één lichaamsdeel lijdt, lijden alle andere mee, en als één lichaamsdeel wordt geëerd, delen alle andere in de vreugde.  27U bent het lichaam van Christus en ieder van u is een deel van dat lichaam

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 461

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *