40dB

Dag 18

Hoe fijn en waardevol zijn echte goede vrienden. Gasten waar je lol mee kan maken, maar die je ook de waarheid vertellen, waar je bij kan huilen en lachen. Hoe mooi is het als je ook je geloof met ze kan delen. De alpha heeft al veel bijzondere vriendschappen, stellen en zelfs huwelijken voortgebracht. We gunnen iedereen zulke vriendschappen en hopen dat deelnemers zoiets mogen vinden in hun groepje (of in een ander groepje) :

 

Wilt u/wil je vandaag bidden dat deelnemers op de alpha betekenisvolle en langdurige vriendschappen op mogen bouwen


Prediker 4:10 Wanneer twee vrienden samen zijn en een van beiden valt, helpt de ander hem weer overeind, maar wie alleen is en ten val komt is beklagenswaardig, want hij heeft niemand die hem op de been helpt.Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0[pvcp_1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *