40dB

Dag 23

Dat decoratie niet slechts een bijzaak is, zien we in de tempel en eigenlijk in de hele schepping. God was uitbundig en overvloedig. Ook op het alpha weekend maakt het decoratieteam een wereld van verschil. Zo hebben we ipv een kille zaal opeens een warme huiskamer en nodigt een ruimte uit om te blijven hangen, spelletjes doen, gesprekken voeren enz.

Wilt u/wil je vandaag bidden voor ideeën en inspiratie voor het decoratieteam

2 Kronieken 3: 5-7 De wanden van de hoofdzaal bedekte hij met cipressenhout; hij overtrok dat met zuiver goud en bracht er palm- en ketting motieven op aan. 6 Het geheel versierde hij met kostbare gesteenten. Het goud was afkomstig uit Parwaïm. 7De hele hoofdzaal werd dus met goud bekleed: de balken, de drempels, de wanden en de deuren; op de wanden graveerde hij engelfiguren.

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0


[pvcp_1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *