40dB

Dag 24

Voor elke alpha avond begint en aan het einde van elke alpha avond hebben we een kort moment met de leiding om met elkaar te “vergaderen”. Op deze momenten hebben we het vaak over de alpha en over dingen die ons persoonlijk bezig houden. Als leiding trek je in periode van 10 weken ook best intensief met elkaar op. Het is mooi als je als leiding elkaar tot steun mag zijn en elkaar kan inspireren en opbouwen. Het is als  groep belangrijk en opbouwend dat er een veilige sfeer is waarin je open en eerlijk naar elkaar kunt zijn. Het is belangrijk om met elkaar naar God te kunnen gaan om de zorgen en moeite maar ook dankbaarheid  en vreugde bij hem te brengen. 


Wilt u/wil je vandaag bidden voor onderlinge verbondenheid en openheid onder de leiding

 

1 Petrus 5:7 U mag uw zorgen op hem afwentelen, want u ligt hem na aan het hart.

Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0

Aantal mensen dat heeft gebeden: 524

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *