40dB

Dag 25

Na het alphaweekend gaan we weer naar huis, na een alphaseizoen stoppen we, of hebben we een tijd pauze. Hoe fijn zou het zijn als de dingen die we hebben gehoord/besproken/gebeden niet alleen voor dat moment zijn, maar een impact in ons leven maken die lang met ons mee gaat. Omdat we hebben geleerd over onszelf en over God en over anderen.
De tekst van vandaag is een tekst die tijdens het alphaweekend vaak gebruikt wordt. We ervaren dat we tijd apart zetten voor God, Hem veel zoeken, over en met Hem spreken en dat Hij dan dichtbij is. Dat het weten van dat een langere houdbaarheidsdatum heeft dan 1 alphaseizoen.

Wilt u/wil je vandaag bidden dat wat gezegd/gesproken/gebeden wordt impact mag hebben in het leven van deelnemers/leiding.

Jakobus 4:8 Ga dichter naar God toe, dan komt hij dichter bij u. Space Clicker

Aantal mensen die hebben gebeden: 0[pvcp_1]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *